Eλεύθερος με όρους για τις κλοπές - Copy

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 36χρονος ημεδαπός που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ο 36χρονος συνελήφθη στις 10 Οκτωβρίου κατηγορούμενος για κλοπή πορτοφολιού από κοσμηματοπωλείο της Παλιάς Πόλης και χθες συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του κ. Βαλεντίνη Παντελίδη προσήχθη ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε ότι πήγε στο κατάστημα προκειμένου να αγοράσει ένα σταυρό για την κόρη του. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι αφαίρεσε το πορτοφόλι και δήλωσε ότι τα χρήματα τα κατείχε νωρίτερα καθώς τα χρειαζόταν για την επίσκεψη σε γιατρό που θα έκανε στη συνέχεια.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την αστυνομία τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 το απόγευμα ο 36χρονος αφαίρεσε από κατάστημα 34χρονου ημεδαπού ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 455 ευρώ, αλλά έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε από τον παθόντα, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο περιπολούντες αστυνομικοί και συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.


Δημοσίευμα από Ροδιακή: https://www.rodiaki.gr/article/136512/eleytheros-me-oroys-gia-tis-klopes?fbclid=IwAR3BHZE6WZP49SpLzkCKb8Hwlqu6Ehlz185VkSnnZhNJOWj5wZAbC7zm3qg

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 18:50