ΑΘΩΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

Δυνάμει της υπ' αριθμόν 2318/2022 απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αφενός έπαυσε οριστικά η ποινική δίωξη για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και αφετέρου κηρύχθηκε αθώα η κατηγορούμενη - εντολέας μας για το αυτεπάγγελτο αδίκημα της εγκατάλειψης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΜΑΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΩΝ

Δυνάμει της υπ' αριθμόν 3728/2022 απόφασης του Δ ' Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, ο εντολέας μας - κατηγορούμενος για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης κατοχής όπλων , κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης 4 ετών και 4 μηνών. Ταυτόχρονα , το ως άνω Δικαστήριο , αναγνώρισε στον κατηγορούμενο, την ελαφρυντική περίσταση της μετέπειτα καλής συμπεριφορά και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή ποινής.

Αθώα για δεύτερη φορά η κατηγορούμενη για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Αθώα για δεύτερη φορά κρίθηκε η κατηγορούμενη- εντολέας μας, η οποία διατηρεί κατάστημα εστίασης, δυνάμει της υπ' αριθμόν 1047/2021 αποφάσεως του Γ΄ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, όπου δικάστηκε για το αδίκημα της διατάραξης κοινής ησυχίας στις 30.11.2021, .

ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ(με μορφή μεσολάβησης) - Copy

Αθώος ο κατηγορούμενος - εντολέας μας από το Δ’ Μονομελές Εφετείο Αθηνών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών(με τη μορφή της μεσολάβησης).

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΤΕΚΝΟ 1.000 ΕΥΡΩ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών(διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), υποχρέωσε τον πατέρα του ανήλικου τέκνου της εντολέως μου να καταβάλει μηνιαίως ως προσωρινή διατροφή τέκνου το ποσό των 1.000 ευρώ.

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κατηγορούμενος - Εντολέας μας για τα αδικήματα της Εγκληματικής Οργάνωσης, της Διακίνησης Ναρκωτικών Ουσιών και Διακεκριμένων Κλοπών.

Ο 20χρονος εντολέας μας κατηγορήθηκε για τα αδικήματα της Εγκληματικής Οργάνωσης, της Διακίνησης Ναρκωτικών Ουσιών καθώς και Διακεκριμένων Κλοπών. Μετά την απολογία του ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, αφού απέδειξε την αθωότητά του και την μη εμπλοκή του στα παραπάνω αδικήματα.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Αλγερινοί!

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους τέσσερις αλλοδαποί από την Αλγερία ηλικίας 27, 22, 25 και 32 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές σε καταστήματα της περιοχής μας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

Κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία ύστερα από διάταξη του αρμόδιου ανακριτή , αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ - Copy

Αθώος ο κατηγορούμενος - εντολέας μας από το Ι' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

ΑΘΩΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ - Copy

Αθώα κρίθηκε η κατηγορούμενη - εντολέας μας από το Γ' Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι διέπραξε τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

ΠΑΥΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ - Copy

Δεκτός ο αυτοτελής ισχυρισμός μας περί μεταβολής της κατηγορίας από την κακουργηματικής μορφής διακίνηση ναρκωτικών στην πλημμεληματικής μορφής κατοχή και προμήθεια για προσωπική χρήση και εν συνεχεία παύση υφ' όρον της ποινικής δίωξης.

ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ( με τις μορφές της αγοράς, κατοχής, πώλησης κατ'εξακολούθηση). - Copy

Αθώος κηρύχθηκε από το Δ’ Μονομελές Εφετείο Αθηνών , ο εντολέας μας- κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών(αγορά, κατοχή, πώληση κατ'εξακολούθηση).

Αθώος ο κατηγορούμενος για κλοπή - Copy

Αθώος κρίθηκε ο κατηγορούμενος- εντολέας μας από το Α΄Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στις 26.10.2020, όπου δικάστηκε για το αδίκημα της κλοπής οχήματος.

Αθώα η κατηγορούμενη για διατάραξη κοινής ησυχίας. - Copy

Αθώα κρίθηκε η κατηγορούμενη- εντολέας μας, η οποία διατηρεί κατάστημα εστίασης, δυνάμει της υπ' αριθμόν 395/2021 αποφάσεως του Γ΄ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, όπου δικάστηκε για το αδίκημα της διατάραξης κοινής ησυχίας στις 12.10.2021, .

ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 30.000 ΕΥΡΩ.

Με την υπ' αριθμόν 982/2022 απόφαση του Β' Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, κηρύχθηκαν αθώοι λόγω αμφιβολιών, οι κατηγορούμενοι - εντολείς μας, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί ότι τέλεσαν το αδίκημα της λαθρεμπορίας καπνικών στην Αθήνα, την 04-04-2019 και συγκεκριμένα για την κατοχή και διακίνηση 18.768 πακέτων τσιγάρων και 229 συσκευασιών καπνού.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ(ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά το πέρας της ανάκρισης ο εντολέας μας - κατηγορούμενος για τα κακουργηματικής φύσεως αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, αναμένοντας πλέον τη δικάσιμο , όπου θα αποδείξει την αθωότητά του.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ-ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Ο εντολέας μας - κατηγορούμενος για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μετά την απολογία του στον Ειδικό Ανακριτή Ναρκωτικών την 18η .04.2022 , αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης του κάθε μήνα στο Α.Τ της περιοχής της κατοικίας του. Συγκεκριμένα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο την 14η 04-2022 ανευρέθη στην κατοχή του κατηγορουμένου ποσότητα ινδικής κάνναβης 55, 8 γραμμαρίων, η οποία ισχυριστήκαμε ότι προοριζόταν για προσωπική του χρήση, καθώς τυγχάνει εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Eλεύθερος με όρους για τις κλοπές - Copy

Ο 36χρονος συνελήφθη στις 10 Οκτωβρίου κατηγορούμενος για κλοπή πορτοφολιού από κοσμηματοπωλείο της Παλιάς Πόλης και χθες συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του κ. Βαλεντίνη Παντελίδη προσήχθη ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ - Copy

Κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία ύστερα από διάταξη του αρμόδιου ανακριτή , αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΕΚΤΗ Η ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ - Copy

Με την υπ' αριθμόν 425/2021 Διάταξη του κου Ανακριτή, έγινε δεκτή η αίτησή μας περί άρσης κατάσχεσης οχήματος, το οποίο είχε κατασχεθεί κατά την προανάκριση για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών ως μέσο μεταφοράς διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αθώoς ο κατηγορούμενος για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Αθώος κρίθηκε ο κατηγορούμενος- εντολέας μας, δυνάμει της υπ' αριθμόν 5998/2022 αποφάσεως του Β΄ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, όπου δικάστηκε για το αδίκημα της διατάραξης κοινής ησυχίας στις 07.09.2022 .

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΦΕΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4081/2022 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ 10 ΕΤΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την υπ' αριθμόν 4081/2022 απόφασή του, ύστερα από έφεση μας, μείωσε την ποινή της εντολέως μας - καταδικασθείσης στον πρώτο βαθμό για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από 10 έτη κάθειρξης σε 2 έτη φυλάκισης, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της την περίσταση της τοξικομανίας. Συνακόλουθα, η εντολέας μας αφέθηκε ελεύθερη από το Κατάστημα Κράτησης Ελαιώνα, όπου εξέτιε την ποινή η οποία την είχε επιβληθεί πρωτοδίκως.

ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ( διακεκριμένη μορφή) ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΗΣ. - Copy

Δυνάμει της υπ' αριθμόν 2006/2021 απόφασης του Γ ' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, ο εντολέας μας κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης μορφής διακίνησης ναρκωτικών κατ΄επάγγελμα και με το προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 ευρώ, κηρύχθηκε αθώος ως προς το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και ένοχος ως προς το αδίκημα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αναγνωρίζοντας σε αυτόν ταυτόχρονα τις ελαφρυντικές περιστάσεις της μετεφηβικής ηλικίας και του πρότερου σύννομου βίου και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή ποινής.