Τι δήλωσε η δικηγόρος του 31χρονου για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή (VIDEO)


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας dytikesmaties.gr, ο ύποπτος συνελήφθη για αντίσταση, ωστόσο οι αστυνομικοί φέρεται ότι βρήκαν κοινά σημεία με την υπόθεση που απασχόλησε πρόσφατα τη χώρα μας. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής.

Ο ύποπτος είναι γεννημένος το 1988 και εντοπίστηκε έξω από ξενοδοχείο, στην περιοχή της Γλυφάδας. Χθες μετέβη σε ανακριτή, ωστόσο πήρε προθεσμία και αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου τη Δευτέρα, στις 10:30 το πρωί.

Η δικηγόρος του, Βαλεντίνη Παντελλίδη, στις αποκλειστικές δηλώσεις της στην ιστοσελίδα dytikesmaties.gr, ανέφερε ότι ο 31χρονος συνελήφθη, ωστόσο δεν δέχεται τις κατηγορίες τις οποίες του προσάπτουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μακρής, ή «Αυστραλός» εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, έξω από το σπίτι του, επί της οδού Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο Γιάννης Μακρής βρισκόταν έξω από το σπίτι του και ενώ εισήλθε στο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart, προσεγγίστηκε από τον δράστη, από την πλευρά του συνοδηγού και τον πυροβόλησε. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει βγήκε από το αυτοκίνητο, ωστόσο ο δράστης τον ακολούθησε και του έδωσε τη χαριστική βολή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ DYTIKES MATIES: https://dytikesmaties.gr/news/hellas/ti-dilose-i-dikigoros-toy-31chronoy-gia-ti-dolofonia-gianni-makri-oideo/